Om oss

Nätverksspecialister inom industriell automation

Lindh Automation AB är auktoriserad partner till den tyska nätverksspecialisten Indu-Sol GmbH, med över 20 års erfarenhet av industriella nätverk. Tillsammans med Indu-Sol stöttar vi industriella maskintillverkare och systemintegratörer i Sverige och Danmark genom att erbjuda utbildning, nätverksplanering och infrastrukturkomponenter.

Grundaren Mattias Lindh har hjälpt företag att lyckas inom automation sedan 1997 och har omfattande kunskap inom industriell automation. Hans expertis innefattar systemlayout, PLC-, PC-, SCADA- och HMI-programmering samt service, dokumentation och felsökning av styrsystem för maskiner och produktionslinjer.

2017 grundades Lindh Automation AB för att samla denna expertis och erbjuda tjänster inom området. Som exklusiv Indu-Sol-partner i Sverige och Danmark tillhandahåller vi marknadsledande lösningar för tillståndskontroll och diagnos av industriella automationssystem.

Oavsett projektets storlek eller om det gäller PROFINET, PROFIBUS eller andra fältbussar, ser vi fram emot att bidra med vår spetskompetens och service för garanterad driftsäkerhet och effektivitet i Era automationslösningar.

Varukorg
Rulla till toppen