Vi kan Automation!

Över 20 års erfarenhet.

Industriella nätverk och bussystem

Som auktoriserad partner till Indu-Sol GmbH kan vi erbjuda produkter och tjänster för att felsöka, monitorerna och säkra dina industriella nätverk.

Kläder efter väder

Med hjälp av Indu-Sol diagnostik kit är du alltid förberedd. Även när det blåser och stormar som mest. Oavsett om det gäller uppstart, service, underhåll eller test.

PB-Q ONE

Ett Unikt PROFIBUS testinstrument.
Sekundsnabb och användarvänlig, fysisk och logisk analys.

PROmesh P9

PROFINET/Ethernet Switch
Unik funktion för monitorering
av läckströmmar. Netload Class III

Simulera & mät

Smarta instrument och verktyg som förenklar ditt arbete.

BRT LB02

Prisvärt och kompakt instrument perfekt att ha i fickan vid driftsättningar. BRT LB02 kan simulera och mäta de flesta i industrin förekommande processvärdena. Tex: V, mV, mA, TC, RTD, .

Kyoritsu KEW2510

Instrumentet som du alltid saknat,
tångamperemeter för små DCströmmar
Från 0,01 mA till 120,0 mA. Minne på 192 000 punkter. Loggintervall från 1 sekund till 1 minut.

-Vi vill visa er hur ni kan få bättre koll på era industriella nätverk och bussystem.

-Hur ni på ett enkelt sätt kan minimera kostssamma stillestånd i produktionen på grund av nätverks fel.

Kom och besök oss i monter F:07b, Malmömässan 6-7 Februari.

Klicka på bilden ovan för att skriva ut din biljett till mässan.

Vad kan vi göra för dig?

Vi är ett kunskaps företag med lång erfarenhet av Industriell Automation. Vi vet att många kan programmera Automationssystem men få kan göra det på ett standardiserat sätt så att alla kan förstå funktionen. Detta är vår styrka. Vi kan hjälpa dig och ditt företag med att standardisera och förenkla ert dagliga arbete.

Känner ni igen er?

Full orderbok, för få medarbetare som kan göra jobben, bara ett fåtal anställda som behärskar automationssystemen. Anställda som inte sällan är på randen till vad de orkar med. Alla jobbar övertid. Hur skall man lösa denna nedåtgående spiral? Hur skall vi hinna anpassa oss till den nya världen?
Lösningen är att skapa en modern och företagsanpassad Automationsstandard. Ett dokumenterat sätt att hantera automationen i företaget. Med väl fungerande standard sparar man tid och kan på ett enklare sätt anlita externa resurser när det behövs.

%

Arbetsbelastning före

Vill ni minska arbetet per order?

Med moderna lösningar och tankesätt, kan man bygga ett mer modulärt system, som genom att återanvända komponenter och lösningar blir enormt tidseffektivt.
Genom att satsa på en modern automations standard kan kostnaderna minskas rejält. Detta i allt från försäljning, projektering till idrifttagning och framtida underhåll och ombyggnad.
Skillnaden kommer att märkas snabbt och ni kommer få mer tid över till annat. Hör av er – Vi kan hjälpa er att komma igång.

%

Arbetsbelastning efter

Vi har en utarbetad modell för att införa en företagsanpassad automationsstandard.

Andra Lindh Automation projekt.

swiaf.se

SWIAF – står för SWeden Industrial Automation Forum. Detta är ett nytt modernt forum för alla som jobbar med, eller är intresserade av Industriell automation. Vi på Lindh Automation hoppas att detta forum kommer att vara till hjälp för oss alla.

Lindh Automation Group

Idén med Lindh Automation Group är att sammanlänka mindre Automations företag och på detta sätt skapa konkurrens fördelar. Detta är ett projekt som ännu inte är igång men något som vi kommer att jobba med under 2018. Vi behöver ditt stöd i detta arbete.

Vill du veta mer?

Behöver du konsulthjälp? vill du bli sammarbetspartner?  söker du nya utmaningar?  Vi kan hjälpa dig.

Lindh Automation

Din Automations konsult och partner.
Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa just ditt företag.

© 2018  Mattias Lindh Automation AB.

FÖLJ OSS