Lindh Automation

 

Våra tjänster

Vårt mål är att skapa långa och givande kund samarbeten, Vi är under ständig utveckling och vill på sikt bli en total leverantör av automations tjänster. Vi kan redan idag erbjuda kompletta tjänster med hjälp av samarbetspartners.
Kontakta oss vi kan hjälpa dig

Tjänster – Egna

Automations Standardisering

Vi kan med vår långa erfarenhet och moderna tankesätt hjälpa dig att bygga en framtidsäker automationsstandard. En standard som kan spara dig mycket tid och pengar nu och i framtiden. Vi kan i samarbete med designers också hjälpa dig med den interaktiva och grafiska HMI designen.

Drivsystem Programmering

Vi har erfarenhet av motion Control system från de största aktörerna på marknaden tex. Siemens, Rockwell, Schneider, Danfoss och Bosch Rexroth.

Automation Konsultation

Vi kan hjälpa dig när dina egna resurser inte räcker till. Vi är vana vid att anpassa oss till olika system och arbetsätt. Detta gör att vi snabbt integrerar oss och blir produktiva i din organisation.

Styrsystem Programmering

Vi har lång erfarenhet av utveckling och strukturering av PLC program. Vi jobbar med de största leverantörerna på marknaden. Tex Siemens och Rockwell. Lång erfarenhet av Siemens TIA portal, sedan den första versionen lanserades.

Automation Bussystem

Vi kan hjälpa dig med felsökning och strukturering av industriella nätverk.

Automation Utbildning.

Vi kan erbjuda skräddarsydda utbildningar för din personal. Vi använder era standarder och system som bas. Detta ger en bra återkoppling till verkligheten på ert företag. Utbildningen blir på detta sätt effektiv och kostnadseffektiv.

HMI & SCADA Programmering

Vi kan erbjuda programmering av HMI system från de ledande leverantörerna på marknaden.

Automation Idrifttagning

Från Europa till USA och Kina har vi lång internationell erfarenhet av idriftagning av olika automations-system. Vi har jobbat i olika branscher allt från möbel-, bil-, verkstads- till livsmedelsindustri.

Automation Mordernisering

Har du gamla system som behöver bytas ut och uppgraderas. Vi kan hjälpa dig, tilsammans med våra sammarbetspartners kan vi göra allt från projektering och design till ombyggnad och idrifttagning.

Tjänster – Sammarbetspartners

Elektrisk Konstruktion

Som kompliment till våra egna tjänster kan vi tilsammans med våra partners erbjuda el-design. CAD-Eplan.

Interaktiv Grafisk design

En leverantör - Vi kan i samarbete med designers också hjälpa dig med den interaktiva och grafiska HMI designen i ditt automations projekt. Detta är något som blir allt viktigare idag, men som allt för ofta glöms bort.

Teknisk Dokumentation

Vi kan även erbjuda dokumentation med och utan sammarbetspartners. Det kan vara allt från användarmanualer till service dokument och funktions beskrivningar.

Det lönar sig alltid att kontakta oss

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag.

Vill du veta mer?

Behöver du konsulthjälp? vill du bli sammarbetspartner?  söker du nya utmaningar?  Vi kan hjälpa dig.

Lindh Automation

Din Automations konsult och partner.
Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa just ditt företag.

© 2018  Mattias Lindh Automation AB.

FÖLJ OSS

Detta är en demobutik för teständamål — inga ordrar kommer behandlas. Avvisa