Lindh Automation

 

KARRIÄR

Är du en driven person med framtids visoner?

Vill du vara med och tillsammans med oss forma Lindh Automation?

Lindh Automation är ett relativt nystartat företag som erbjuder kvalificerade tjänster inom Industriell Automation.
Vi värdesätter våra anställds kompetens och egenutveckling högst av allt. Våra anställda är vår största tillgång.
För att visa att vi menar allvar när vi säger att vi stöttar all typ av egenutveckling så får varje nyanställd en månadslön insatt på ett egenutvecklings konto. Dessa pengar kan den anställde använda fritt för sin egna utveckling. Vid årsavslut återinvesterar vi också en stor del av vinsten till våra anställda. Detta i form av att vi avsätter pengar på de anställdas egenutvecklings konto. På detta sätt garanterar vi att det alltid finns utrymme för dig att utvecklas.

Kontakta oss så berättar vi mer om vår unika modell för egenutveckling.

Lindh Automation är ett växande företag med ambition att på skit bli en helhets leverantör av alla tjänster inom Industriell Automation. Vi ser en stor efterfrågan efter våra tjänster, särskilt tjänster gällande standardisering och framtagande av företags anpassade standarder. För att täcka denna ökade efterfrågan behöver vi fler kompetenta medarbetare, vi behöver din kompetens.

Som anställd hos Lindh Automation kommer du att arbeta i en positiv och öppen företags kultur med korta beslutsvägar. En Miljö präglad av entreprenörskap och brinnande teknikintresse. Då företaget är i ett utvecklings skede så finns det mycket stora möjligheter för dig som anställd att påverka utvecklingen på din arbetsplats. Du kommer att ha ett fritt arbete under ansvar där du kan vara med och styra och planera hur och med vad du vill jobba.

Känner du att du inte utvecklas i ditt arbete?

känner du att det är mycket tomt prat om egen utveckling och att inget händer?.

Känner du att man glömmer bort dig som person?

Jag, Mattias Lindh kände samma sak som anställd. Detta faktum gav mig kraft och motivation till att skapa något nytt.
Kontakta mig om du är intresserad av att förändra din arbetssituation och vara med och forma ett mytänkande företag där de anställda är i focus på riktigt.

//Mattias Lindh.

Lindh Automation söker dig som är:

Elkonstruktör

Arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter kommer att vara mycket varierande, Allt ifrån standardisering till elkonstruktion och installations samordning. Även praktiskt arbete som felsökning och optimering av system kan förekomma.  Vi jobbar främst på konsultbasis på plats hos kund,  men kommer på sikt att utveckla verksammheten till att kunna erbjuda hela egna lösningar.

Du kommer att få en nyckelroll och vara med och bygga upp elkonstruktions benet inom Lindh Automation. En utmanande och stimulerande utmaning med stor möjlighet till egen utveckling.

Kvalifikationer:

Du dokumenterad flerårig erfarenhet av konstruktions arbete i Eplan8. Goda kunskaper gällande insutriella bussystem, PLC system är en stor merit. Du har teoretiska kunskaper motsvarande KY, Högskola eller Universitet. Som ingenjör är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Då vi jobbar med utländska kunder är goda kunskaper i engelska ett krav.

Vad ger vi dig?

En Chans att vara med och skapa något nytt från grunden. Bra lön och stora möjligheter till egenutveckling. Ett fritt arbete där du själv kan forma hur och med vad du vill jobba med, på sikt få en ledande roll inom företaget.

Kontakta oss så berättar vi mer.

 

Automations Ingenjör

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att vara mycket varierande, innehåller allt från utredning, systemering och standardisering till PLC-programmering, HMI- och SCADA programmering. Även onsite arbete såsom driftsättning av olika typer av industri-och specialmaskiner. Kunskaper inom elkonstruktion och högnivåspråksprogrammering ses som en merit. Vi jobbar främst på kosultbasis. Men vårt mål är att i framtiden utvecklas till att kunna leverera nyckelfärdninga lösningar till kund.

Kvalifikationer

Flerårig dokumenterad erfarenhet av utveckling av PLC program, Erfarenhet av drivteknik är ett stort plus. Du bör ha jobbat med Siemens styrsystem i TIA portalen. Erfarehet av andra system är meriterande. Du måste behärska bussystem såsom Profinet och Profibus.

Du har teoretiska kunskaper motsvarande KY, Högskola eller Universitet. Som ingenjör är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Då vi jobbar med utländska kunder är goda kunskaper i engelska ett krav.

Vad ger vi dig?
Bra lön och stora möjligheter till egenutveckling. Du komemr att få ett stort inflytande över hur vi kommer att forma företaget i framtiden. Du kommer att arbeta fritt under ansvar. En stor utmaning med många framtida möjligheter.

Kontakta oss så berättar vi mer.

 

 

Kontakta oss om du vill vara med och forma något nytt !!!

 

Är du sugen på att starta eget men vågar inte riktigt ta steget, eller tycker att allt pappersarbete är trökigt, kontakta oss, vi kan hitta en lösning där du jobbar mer som egen inom ramen för Lindh Automation Group. Vi är öppna för alla typer av förslag. Det vikiga för oss är att du trivs och känner att du utvecklas.

lyssna också:

Vill du veta mer?

Behöver du konsulthjälp? vill du bli sammarbetspartner?  söker du nya utmaningar?  Vi kan hjälpa dig.

Lindh Automation

Din Automations konsult och partner.
Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa just ditt företag.

© 2018  Mattias Lindh Automation AB.

FÖLJ OSS